Obsah fóra Tuning fórum
FAQ   Hľadať   Zoznam užívateľov   Užívateľské skupiny   Registrácia   Nastavenia   Kontrola súkromných správ 
 Prihlásenie
Obsah fóra Tuning fórum -> Linky a fotky -> ODCIZÉNÉ VW CORRADO PLAČU ODMĚNA 50000KČ MILUJU HO
Autor Správa
michaelg60
Okoloidúci
Okoloidúci

Založený: 29.07.2010

PríspevokZaslal: Št Júl 29, 2010 16:17:18    Predmet: ODCIZÉNÉ VW CORRADO PLAČU ODMĚNA 50000KČ MILUJU HO Odpovedať s citátom

Ahoj kluci v noci z pátku na sobotu dne 23-24/7 bylo z obecních garaží v Trojanovicích (severní morava ) odcizeno me corrado , je mi s toho do pláče ... Jednalo se o G60 po přestavbě Viz Reportaž TV PRIMA ... nebylo osazeno motorem ten se teď dodělával takže bylo odvezeno nejspíš, táhnout ho taky nemohli .... bylo o něj pečováno a pracoval jsem na něm 6let kousek po kousku jsem ho dával do kupy a teď před finišem .... škoda mluvit zhroutil se mi svět miloval jsem ho a jemu je taky po mně smutno .... chci dostat Ty Grázly ať to stojí co to stojí a corro ( baculku ) zpět i kdyby ne celé .... nabízím odměnu 50000 Kč za informace k nalezení a nalezení tohoto vozidla ... Předem Děkuju za spolupráci ... a případné informace ... Pustka Michal Tel: 732 737 495

reportáž začíná 8minuta 30 sekunda

http://www.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fprima.stream.cz%2Fzpravodajstvi-prima%2F498855-krimi-zpravy-27-07-10&h=27c0e
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
lukyno24
Okoloidúci
Okoloidúci

Založený: 24.04.2009

PríspevokZaslal: Št Júl 29, 2010 18:00:07    Predmet: Odpovedať s citátom

bráško tak to ma fakt mrzí co sa ti stalo ja bi som to asi neprežil Sad Sad
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
michaelg60
Okoloidúci
Okoloidúci

PríspevokZaslal: Št Júl 29, 2010 22:18:49    Predmet: Odpovedať s citátom

no ja jestli ho nenajdu tak to taky nepřežiji ale musím doufat bohužel ... s pravděpodobnosti pojede ale bud k vám na SK nebo do PL si myslím... Sad
Návrat hore
viktor
Moderator

Založený: 23.04.2008

PríspevokZaslal: Št Júl 29, 2010 22:21:00    Predmet: Odpovedať s citátom

je mi fakt ľúto, nie je to každodenné auto, bohužiaľ problém je ten že takéto autá sa kradnú väčšinou profesionáli na objednávku kľudne aj do cudziny (UA), ale odniekadiaľ museli vedieť o tom aute veď stálo rozobraté nejazdil si na tom takže info o ňom musel dať niekto kto o tom aute vedel a vedel v akom stave je atď. , btw kebyže uvidím niečo podobné behať niekde tak určite dám vedieť
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
michaelg60
Okoloidúci
Okoloidúci

PríspevokZaslal: Št Júl 29, 2010 22:55:37    Predmet: Odpovedať s citátom

za každe info díky .....všem ...
Návrat hore
MASAKER
Tuning Maniak
Tuning Maniak

Založený: 07.07.2006

PríspevokZaslal: Pi Júl 30, 2010 0:42:40    Predmet: Odpovedať s citátom

jasne ze do PL ... ako vsetky kradnute auta... a potom si ho mozes kupit po dieloch Sad(( od neakeho handloweho obchodnika s autodielmi:/
Návrat hore
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému   
Zobraziť predchádzajúcu tému
Zobraziť nasledujúcu tému
Obsah fóra Tuning fórum
Strana 1 z 1
Prejdi na: